S TextBlaze ušetříte čas nejen při psaní. Jak?

Píšete pořád dokola ty samé věci na počítači? Ať už se jedná o odpovědi na e-maily, vyplňování formulářů nebo zadávání opakovaných informací, je to opruz. Já šetřím čas s TextBlaze. Jak funguje?

Co je TextBlaze?

TextBlaze je rozšíření pro Google Chrome, které vám umožňuje vytvářet tzv. „snippety“ – krátké úryvky textu, které si můžete uložit a následně rychle vkládat do libovolného textového pole v prohlížeči. V podstatě jde o textový expander, který nahradí zkratku vámi předem uloženým textem. Tímto způsobem snadno eliminujete opakované psaní stejných frází.

TextBlaze v praxi

Příklady využití

Já používám rozšíření na tyto scénáře:

  • oblíbené prompty pro LLM
  • texty pro zadání na vývojáře
  • opakovné texty pro LinkedIn

Jak TextBlaze funguje v praxi?

Používání TextBlaze je velmi jednoduché. Nejprve si stáhnete rozšíření do prohlížeče a vytvoříte si účet. Poté můžete začít vytvářet snippety, což jsou krátké zkratky pro dlouhé texty.

Například místo toho, abyste neustále ručně psali „Děkuji za vaši zprávu“, vytvoříte si zkratku /diky, kterou napíšete a TextBlaze ji automaticky přemění na celou frázi.

Sdílená spolupráce

Jednou z velkých výhod TextBlaze je jeho podpora sdílení. Snippety můžete snadno sdílet s kolegy. Vytvoříte složku a určíte, kdo k ní má přístup. Jakmile někdo snippety upraví, aktualizace se projeví u všech, kdo mají přístup. To je ideální pro týmy, které potřebují pracovat s konzistentními texty, jako jsou odpovědi zákaznické podpory nebo obchodní nabídky.

Cena?

V základu je TextBlaze zdarma. Od 2,99 USD/měsíc nabízí pokročilé funkce, jako třeba dynamická pravidla (if/then) v snippetech.

Web rozšíření je zde.

👉 Nástroje, které byste měli letos zkusit

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *